Стало відомо про те, що помер екс-народний депутат Євген Дейдей. Його дружина Дарина не може змиритися з втратою, яку довелося пережити всій родині.

Новий пост був опублікований на сторінці Дарини Дейдей в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Цього разу на її акаунті з'явилася особиста фотографія, на якій жінка не може стримати сліз, і від цього на обличчі розмазався макіяж.

"Мій Євген Дейдей, я так сильно люблю тебе. Ти ж клявся бути зі мною до кінця життя. Я не знаю, що мені робити тепер. Не знаю, як мені тепер жити. Я знаю тільки те, що я буду любити тебе до моєї смерті і назавжди залишуся твоєю дружиною", – йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За яких обставин і де помер чоловік-поки що невідомо. Також, не повідомляється, де і коли пройде церемонія прощання з ним. Потрібно дочекатися офіційної інформації від рідних і близьких.

Нагадаємо, що Євген Дейдей народився 12 липня 1987 року в місті Рені, що в Одеській області. Він є екс-народним депутатом від політичної сили"Народний фронт".

Також відомо про те, що у Дарини та Євгена троє дітей. У 2020-2021 рр. Євген Дейдей був помічником керівника Головного управління Національної поліції Києва.

Останні фото в соціальній мережі Instagram у чоловіка кадри з фронту, тому, досить ймовірно що він допомагав захищати Батьківщину, і заплатив за це власним життям. Він написав слова співчуття після загибелі товариша Олексія Луганського і зазначив, що "помститься за нього".

Нагадаємо, що зустріч Лаврова і Кулеби завершилася, про що домовилися сторони

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова розкрила нахабну брехню президента РФ Путіна

Також, доонтратака ЗСУ під Києвом: українські військові за ніч знищили п'ять танків противника на підступах до столиці