Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України 24 лютого, майже весь світ згуртувався, щоб допомогти нашій державі. Багато хто виходить на протести, жертвує гроші і підтримує санкціями.
Підтримав українців і мер Вільнюса розмістивши в місті нові дорожні знаки. Про це Ремігіюс Шимашюс написав на своїй особистій сторінці в соцмережі фейсбук.
Так, стало відомо, що в Литві в місті Вільнюс з'явилися нові дорожні знаки. Вони показують, скільки кілометрів до вільного Києва, і до тимчасово окупованого кремлем Мінська.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

" 779 км до вільного Києва. Мінськ (тимчасово окупований Кремлем) знаходиться в 187 км. Новий дорожній знак у Вільнюсі. Сусіди білоруські, прокидайтеся", - написав мер Вільнюса Ремігіюс Шимашюс.

Варто нагадати, що 24 лютого РФ рано вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, в тому числі Київ, Харків і Маріуполь.

Після цього президент України Володимир Зеленський ввів на території країни воєнний стан, і українці почали чинити потужний спротив окупанту.

Нагадавши, що син радниці Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "я навіть не сказав мамі"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше Знай писав, у США прокоментували можливість застосування Росією хімічної зброї в Україні: "неправдиві заяви рф про лабораторії"

Також Знай повідомляв, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці