Сьогодні, 10 березня, до турецької Анталії, прибули українська та російська делегації. Там має відбутися зустріч міністрів закордонних справ України та Росії Дмитра Кулеби та Сергія Лаврова.

Також буде присутній глава Міністерства закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу. Про це повідомили в МЗС України.

Дмитро Кулеба прибув до Туреччини напередодні ввечері, 9 березня. Український міністр раніше заявляв, що готовий вступити в переговори з Лавровим, якщо російський дипломат прибуде до Туреччини, але не збирається поступатися в принципових позиціях. Він також додав, що очікування від переговорів у нього «стримані».

Фото: Мевлют Чавушоглу, Twitter
Фото: Мевлют Чавушоглу, Twitter

"Перед тристоронньою зустріччю ми мали двосторонню зустріч з Міністром закордонних справ Дмитром Кулебою", - написав міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу в соцмережі Twitter.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: Мевлют Чавушоглу, Twitter
Фото: Мевлют Чавушоглу, Twitter

Нагадаємо, раніше ЗСУ показали новий рейтинг найсильніших армій світу після російського вторгнення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бзнесмен приготував 100 тисяч доларів тому, хто приведе "няш-мяш" Поклонську в СБУ.

Також "Знай.ua" писав, що в ООН відповіли на чутки про заборону слів "війна" і "вторгнення": Росію це не вбереже. В ООН заборонили називати вторгнення в Україну "війною", і назвали альтернативи.