Російські окупаційні війська продовжують підступно наносити авіаційні та ракетні удари по українських населених пунктах. Гинуть військові та цивільні люди, руйнується житло та інфраструктура.

Зокрема, в ніч на 8 березня внаслідок авіаудару російських військових у Сумах загинули 22 особи, троє з них — діти. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Крім того, в результаті авіаудару по селищу Донець Харківської області двоє людей загинули (в тому числі й семирічна дитина). Четверо осіб, які опинилися під завалами, вижили — троє вибралися самостійно, ще одного дістали рятувальники. Таку інформацію надали у ДСНС України.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Уточняється, що агресор стикнув щонайменше три некерованих авіабомби. Одна з них влучила у фундамент двоповерхового приватного будинку, який зруйнувався миттєво.

Нагадаємо, Володимир Зеленський на весь світ заявив про загибель 50 дітей під час війни проти Росії: "Їх просто забрали".

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський зруйнував Російські фейки про свою втечу з Києва: "сумна весна, але ми переможемо". Президент звернувся до нації та міжнародних партнерів

Також Знай повідомляв, Володимир Зеленський не боїться Путіна і хоче прямої зустрічі з президентом РФ: "нехай приходить..."