Очільник Міністерства оборони України Олексій Резніков нагадав українцям, що сьогодні, 9 березня, світ відзначає День народження нашого Генія, духовного світоча і натхненника Тараса Григоровича Шевченка.

Про це сам Резніков написав на власній сторінці у Facebook, цитуючи безсмертного Кобзаря.

«Борімося – поборемо!

Нам Бог помагає!

За нас правда, за нас слава

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

І воля святая!

Як заповідав…

З днем народження, Кобзарю!», - написав голова Міноборони.

Скрін, Facebook Резніков Олексій
Скрін, Facebook Резніков Олексій

Він також розмістив свій знімок на тлі пам’ятника Тарасу Шевченку в Києві, перед однойменним університетом.

«Це поки найепічніша фотка з пам‘ятником Шевченку у Києві, яку я бачив», «Слава Кобзарю, Слава ЗСУ. Ми переможемо!», «Віримо в нашу армію! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦І на оновлений землі врага не буде супостата! Слава Україні! Смерть ворогам!», - пишуть у відповідь українці.

«Пане Олексій, для Вас ідея: полонених (їх багато) відправте розбирати завали-чого їх дарма годувати. І відправити туди де найбільше бомблять і користь буде і можливо своїх бомбити не будуть», - пропонують інші.

Нагадаємо, що Міністр оборони Олексій Резніков пообіцяв росіянам сюрприз на їхні голови: "Перевага над ворогом".

Крім того, сказав дружині, що пішов спостерігати за птахами: ветеран британської армії кинув рідний дім, щоб воювати проти Путіна.

Як повідомляв Знай.uа, "Карма в дії": путін прислав до України на забій кримських перебіжчиків.