Силам ЗСУ вдалося розгромити поблизу Миколаєва батальйонно-тактичну групу окупантів, до складу якої входили українські військові перебіжчики. Всі вони у 2014 році перейшли на бік Кремля під час окупації Криму. Про це розповіли у прес-службі СБУ.

Як зазначається, весь час до цього зрадники переховувалися (проживали) на тимчасово окупованій території, оскільки на території України на них чекала б в'язниця.

Їхні особи вдалося встановити завдяки захопленій разом з колоною військовою документацією.

Скрін, Facebook СБУ
Скрін, Facebook СБУ

"Карма в дії! Під Миколаєвом українські силовики розгромили батальонно-тактичну групу окупантів. Більшість її особового складу – колишні українські військові, які у 2014 році зрадили нашу державу і перейшли на бік РФ у Криму. Відтоді СБУ поіменно визначила кожного зрадника і чекала нагоди, щоб покарати їх, оскільки вони переховувалися на тимчасово окупованій території. Тепер путін допоміг СБУ притягнути винних до відповідальності – сам відправив зрадників на вірну смерть в Україну", - зазначили в СБУ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також до рук українців потрапили таблиці позивних, номери мобільних телефонів, флеш носії, SIM-картки та особисті документи російських загарбників.