Російські окупанти продовжують зазнавати важких втрат на українській землі. Про чергову блискучу операцію повідомили в Командуванні морської піхоти.

Як зазначається, в ніч на 7 березня українським збройним силам вдалося знищити три десятка вертольотів на одному з аеродромів Херсонщини.

«Ранок в Україні для російської нечисті точно починається не з кави. Вночі українські воїни накрили аеродром Чорнобаївка біля Херсону. Окупанти вирішили частково розмістити там свій авіапарк. Знищено від 30 гелікоптерів ворога, а ще жива сила та техніка», - розповіли в Морській піхоті.

Крім того, за минулу добу на підступах до Миколаєва знищили три колони ворога. Українським захисникам вдалося захопити трофеї, велику кількість боєкомплектів, колісну техніку, сім гаубиць Д-20.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Російська техніка, фото Генштаб ЗСУ
Російська техніка, фото Генштаб ЗСУ

«Дякуємо всім, хто сьогодні стоїть на сторожі наших домівок на Херсонщині, Миколаївщині та Одещині, захищає наші сім’ї, поки частина особового складу стримує російську навалу на інших рубежах оборони держави! Україна обов’язково переможе!», - зазначили в ЗСУ.

Нагадаємо, що російський загарбник сам здався в полон до ЗСУ на прохання дівчини

Раніше повідомлялося, що українцям пояснили, чим може нашкодити статус біженця: "ви ніколи не повернетеся".

Також, ЗСУ підбили ще один російський корабель в Чорному морі й відправили його у відомому напрямку: "Трохи тримали інтригу".