Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до нації запевнив, що цього року в Прощену Неділю українці заріклися - не збираються пробачати і ніколи не пробачать російських загарбників.

Як відомо, православні 6 березня відзначають так звану Прощену неділю. Проте українці не пробачать сотні й сотні жертв, тисячі й тисячі страждань. І народ впевнений, що й Бог не пробачить жахливих злочинів проти мирного населення.

«Ми не пробачимо розстріляних житлових будинків, не пробачимо ракети, яку наша ППО збила сьогодні над Охматдитом, і ще більше 500 інших таких ракет, які вдарили по нашій землі, по наших людях, дітях. Ми не пробачимо розстріли беззбройних людей, руйнацію інфраструктури, сотні жертв, тисячі й тисячі страждань, і Бог не пробачить – ні сьогодні, ні завтра, ніколи. І замість прощеного буде судний день, я впевнений в цьому", - зазначив президент України.

Також Знай повідомляв, Зеленський домовився з Маском про доставку нових терміналів Starlink і запросив його в Україну - "Після війни".
Президент України запевнив Ілона Маска, що українці дуже вдячні йому за підтримку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще