Росія пожинає перші "плоди" війни проти України: ціни в магазинах злетіли на 30%

Багато компаній припиняють співпрацю з РФ і йдуть з країни, також ряд країн вводить жорсткі санкції, щоб зупинити геноцид українців, який влаштував Кремль. Так, перші "плоди" злочинів Путіна росіяни вже почали пожинати. У мережі з'явилося відео, на якому громадяни РФ скаржаться на підвищення цін в магазинах.

Магазин РФ. Фото: скрін youtube
Магазин РФ. Фото: скрін youtube

Оля Полякова показала бабусь, які пережили Другу світову і ховаються від агресії РФ в підвалах: "Путін, забирайся"

На сторінці Полякової в Instagram з'явилося відео, на якому свідки Другої світової війни розповіли про те, скільки горя їм довелося пережити за життя. Вони закликали зупинити війну. "Ми за мир!",- говорили бабусі. Але наказали Путіну забиратися геть.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Російська армія розбомбила Бабин Яр! Пам'ятник жертвам геноциду! Що думають діти війни 1941-1945 р., які пережили Другу Світову війну!",- написала Полякова під відео.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

У Росії невідомі зафарбували мурал із зображенням Путіна: домалювали ріжки і вимагають трибунал

У Росії свідомі громадяни по містах почали замальовувати плакати і мурали із зображенням президента РФ Володимира Путіна. Відповідними кадрами з російського міста Єкатеринбург поділилися в Телеграм-каналі"Новини країни". Так, стало відомо, що в Росії в місті Єкатеринбург невідомі замалювали зображення президента Володимира Путіна, який 24 лютого оголосив війну проти України.

У Росії замалювали зображення Путіна
У Росії замалювали зображення Путіна

Пенсія в період воєнного стану: у Мінсоцполітики розповіли, коли українці отримають виплати.

Міністр соціальної політики Марина Лазебна зазначила, що Пенсійний фонд України вже направив до уповноважених банків та Укрпошти всю суму, необхідну для виплати пенсій з датою виплати до 14 березня включно.

Марина Лазебна. Фото: скріншот youtube
Марина Лазебна. Фото: скріншот youtube

Ксенія Мішина розповіла про гігантський страх на початку війни, який ніколи не відчувала до цього.

Сьогодні українські зірки усілякі намагаються "достукатися" до людей у всьому світі, щоб розповісти їм правду і привернути увагу до війни в Україні. Актриса Ксенія Мішина теж не могла мовчати, тому вийшла в ефір в «Instagram» і розповіла, що випробувала в момент початку бойових дій.

"Я до кінця не вірила, що в нашій країні почнеться війна. За три тижні до її початку ми з моїм сином Платоном взяли квитки в Дубай..."

Ксенія Мішина. Фото: Youtube
Ксенія Мішина. Фото: Youtube