Колишній захисник Донецького аеропорту повернувся в Україну, аби воювати проти російських загарбників. До цього він перебував у бельгійському Брюселі.

Про це повідомили Телеграм-каналі "Останній блокпост".

Відомо, що український "кіборг" останній час працював за кордоном. Але коли дізнався, що Росія знову напала на Україну, вирішив повернутися, не вагаючись. Раніше він служив у 90-му батальйоні 81-ї окремої десантно-штурмової бригади. Тепер він знову даватиме відсіч окупантам.

"Кіборг" знову боронитиме Україну / Телеграм-канал "Останній блокпост"
"Кіборг" знову боронитиме Україну / Телеграм-канал "Останній блокпост"

З Брюсселя йому довелося діставатися до України протягом двох діб, однак зараз він вже знову служить у лавах ЗСУ та захищає Батьківщину від ворога.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще


Хто такі "кіборги"

Так називають українських військових, які відчайдушно обороняли Донецький аеропорт у 2014 – 2015 роках. Це летовище мало особливе значення для забезпечення логістики ЗСУ. Через щоденні атаки окупантів диспетчерська вежа аеропорту впала 13 січня 2015 року.

"Кіборги" витримали, не витримав метал і бетон", – так зараз згадують про ті події.

Зазначимо, що українці героїчно обороняли аеропорт протягом 242 днів. Наших вцілілих захисників вивели зі зруйнованого летовища, коли ворог підірвав новий термінал аеропорту.

Нагадаємо, протест проти російської агресії: співробітник аеропорту в Ізраїлі дав сигнал ворожому літаку прапором України. Протест проти росіян на території Ізраїлю.

Раніше Знай писав, радник глави ОП Арестович зізнався, що перші ракети Росії припали на макети. Олексій Арестович розкрив правду, від якої кожному українцю стане набагато приємніше

Також Знай повідомляв, Борис Джонсон заговорив українською, щоб уявити, як бути на війні з Росією. Прем'єр-міністр Великобританії зробив кілька важливих заяв