На українському кордоні затримали білоруського десантника, який стверджує, що не хоче воювати і зовсім бажає перейти на бік України.

Про це розповів глава патрульної поліції України Євген Жуков на своїй сторінці в соцмережі Facebook під псевдонімом "Позивний Маршал". За його словами, у Волинській області люди затримали десантника з Білорусі, особа якого не розкривається, і передали його в руки прикордонників. Він заявив, що переходить на бік України і більше не хоче воювати в лавах з ворожими військами, які бомблять і обстрілюють міста вже протягом декількох днів.

Більш того, десантник розповів про позиції, де розташувалися окупанти і про їх кількість на кордоні. Так би мовити, здав "своїх".

"Фото пізніше) коли відпиз*ять та нагодують. ВДВ білорусів норм наваляє. Хороший бліцкриг по білоруськи", - підсумував Євген Жуков.

Скріншот з Facebook
Скріншот з Facebook

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Під публікацією користувачі соцмережі відзначили, що чоловік зробив такий сміливий вчинок, навіть незважаючи на страшні наслідки. Його дії можуть розцінюватися як державна зрада. Також люди зробили висновок, що судячи з усього білорусів примушують воювати на українській землі.

Коментарі з Facebook
Коментарі з Facebook

Коментарі з Facebook
Коментарі з Facebook

Коментарі з Facebook
Коментарі з Facebook

Нагадаємо, режим тиші: офіційно в Україні починається евакуація мирного населення, список міст і заява глави ВП Подоляка

Як повідомляв Знай.uа, радник глави ВП Арестович зізнався, що перші ракети Росії припали на макети

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський присоромив НАТО за бездіяльність під час нападу Росії на Україну