Віцепрем'єр Великої Британії Домінік Рааб заявив, що біженців з України планують розміщувати в конфіскованих у російських олігархів особняках.

Про це пише видання «The Times».

За словами віцепрем'єра, уряд Британії може "захопити" власність російських олігархів у Лондоні і поселити там українців, які намагаються сховатися від війни. Сам Рааб підтримує ідею конфіскації російського майна для розміщення там біженців.

Домінік Рааб
Домінік Рааб
Домінік Рааб

Чиновник також додав, що незабаром буде прийнятий закон, який зупинить так зване «правосуддя» олігархів і клептократів. Вони використовують суди, щоб змусити замовкнути журналістів, що розповідають про корупцію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Ми бачили, як олігархи, клептократи і ті, хто пов'язаний з Путіним, приїжджали в цю країну і судилися відповідно до наших законів про наклеп проти тих, хто проливає світло на корупцію, будь то автори або громадські організації», - говорить Домінік Рааб.

Від також зазначає, що уряд Британії внесе пропозиції, щоб заборонити олігархам наймати дорогі юридичні фірми для захисту своїх статків. Це трапиться вже "дуже скоро".

Нагадаємо, що Борис Джонсон закликав терміново зібрати Раду Безпеки ООН після обстрілу росіянами Запорізької АЕС.

Портал "Zhaj" повідомляв, що в Азові створено перший підрозділ з іноземних добровольців.