Стало відомо про те, що Єлизавета II підтримала українців у складний для країни час, а також зробила щедру пожертву українським біженцям.

Про це повідомляє Sky News.

Королева Великобританії Єлизавета II зробила пожертву для українців, які тікають від російського вторгнення. БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ подякувала королеві за це, але, при цьому в Букінгемському палаці відмовилися надавати будь-які подробиці про це. Там зазначили, що це особиста справа.

Королева Єлизавета II, скріншот: YouTube
Королева Єлизавета II, скріншот: YouTube

Група, що складається з 15 благодійних організацій, виступила із загальним закликом по збору коштів, щоб допомогти більше мільйона біженців, які залишають Україну.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

DEC почали свою роботу, а ось один з керівників зазначив, що ситуація вкрай жахлива, і раніше він такого не зустрічав.

Королева Єлизавета II, скріншот: Youtube
Королева Єлизавета II, скріншот: Youtube

Варто відзначити, що раніше принц Вільям і Кейт Міддлтон підтримали українців, а також президента країни Володимира Зеленського, що відчайдушно бореться за майбутнє країни.

"У жовтні 2020 року ми мали можливість зустрітися з Президентом Зеленським і першою леді, щоб дізнатися про їхню надію та оптимізм щодо майбутнього України. Сьогодні ми разом з Президентом і всім народом України, який мужньо бореться за це майбутнє України", - зазначили члени королівської сім'ї.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, скріншот: YouTube
Принц Вільям і Кейт Міддлтон, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що вторгнення в Україну російських військ почалося більше тижня тому, і країна-агресор завдала ударів практично по кожній області країни. Вже було проведено два етапи переговорів, але, вони поки що ні до чого не привели.

Нагадаємо, що 95-річна Єлизавета II поділилася своїм невтішним діагнозом

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський повідомив нові деталі пожежі на АЕС у Запоріжжі

Також, Борис Джонсон закликав терміново зібрати Раду Безпеки ООН після обстрілу росіянами Запорізької АЕС