Президент України Володимир Зеленський вчергове звернувся до українців. Він повідомив, що нам вдалося пережити ніч, яка могла зупинити історію України та Європи. У своєму зверненні Зеленський розповів, що російські окупанти атакували Запорізьку АЕС.

"Російські війська атакували Запорізьку АЕС. Найбільшу в Європі. Вона одна могла бути, як шість Чорнобилів. Російські танкісти знали, що вони обстрілюють. Прямою наводкою по станції, це терор небаченого рівня. В Україні п'ятнадцять енергоблоків, а у російських військових повністю відбита пам'ять про Чорнобиль", - зазначив Зеленський.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Володимир Зеленський знову закликав НАТО закрити небо над Україною, адже лише це може гарантувати те, що російські ракети не будуть прилітати в АЕС.

"Ми боремося проти потужного ворога, який переважає нас за чисельністю. Який переважає нас за кількістю техніки. Але який на тисячі світлових років далекий від нормальних людей, які мають гідність. Ми пережили ніч, яка могла зупинити історію України та Європи. Російські війська атакували Запорізьку атомну станцію", - додав він.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, творець безпілотників Bayraktar захопився Володимиром Зеленським: "Пишаюся". Халук Байрактар заявив, що пишається тим, що знає президента України особисто

Раніше Знай писав, Борис Джонсон закликав терміново зібрати Раду безпеки ООН після обстрілу росіянами Запорізької АЕС: "Можуть загрожувати"

Також Знай повідомляв, Володимир Зеленський терміново звернувся до Європи після атаки росіян на Запорізьку АЕС: загроза для всього світу. Зеленський зробив термінову заяву через злочинні дії РФ