Українські заводи почали ремонтувати захоплену російську техніку.

Підприємства ДК "Укроборонпром" вже почали приймати та ремонтувати трофейну техніку. Інформацію розмістиі Генштаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

"Це СБРМ "Тигр". Майже новий, малий пробіг, двигун, коробка і ходова цілі. Є сліди обгорання і невеликі залишки органіки", - повідомили в штабі.

Російська агресія триває. Війська РФ продовжують знищувати український народ. Обстріли ведуться по цивільних об'єктах. Школи, дитячі садочки, міська інфраструктура - все страждає від вибухів і руйнацій.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Проте воїни ЗСУ не пасуть задніх. Вони дають потужну відсіч ворогу. Щоденно втрати російських військовослужбовців складають не десятки, а понад тисяча. Згідно з даними ЗСУ, нстаном на 7 добу було зафіксовано приблизно 9 тисяч солдатів країни-агнрессора.

Також нищиться техніка та деякі екземпляри можна відремонтувати та використвовувати.

За даними Генштабу ЗСУ, українські військові у ході важких оборонних боїв зірвали плани російських загарбників та не допустило виходу противника на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей триває формування частин з резервістів, призваних у січні-лютому 2022 року. За планами російських кураторів маршеві роти будуть терміново перекидати під Харків.