Кілька годин тому в Біловезькій пущі стартували переговори між Україною і Росією. Telegram-канал Klymenko Time інформує, що вже відомі перші подробиці діалогу сторін.

У четвер, 3 березня відбувся другий етап переговорів між українською та російською делегаціями. Радник глави офісу президента Михайло Подоляк і представник української делегації поділився першими подробицями зустрічі.

Переговори, YouTube
Переговори, YouTube

Так, за його словами відбудеться і третій раунд переговорів, оскільки на даному етапі українська делегація не отримала результатів, на які розраховувала. Незважаючи на це Михайло Подоляк зазначив, що деяких домовленостей все-таки вдалося досягти. Сторони домовилися про тимчасове припинення вогню для забезпечення гуманітарних коридорів.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Сторони досягли розуміння про спільне забезпечення гуманітарних коридорів з тимчасовим припиненням вогню", - йдеться в повідомленні.

Скрін telegram
Скрін telegram

"Можливо, буде припинення вогню. З цією метою найближчим часом будуть організовані спеціальні канали зв'язку та взаємодії і будуть сформовані відповідні логістичні процедури", повідомив Подоляк.