Глава Кремля Володимир Путін почав повномасштабну війну проти України, в якій гинуть мирні жителі. Весь світ підтримує український народ у цей непростий час і допомагає хто чим, може. Відомий турецький кухар і ресторатор Бурак Оздемір теж приєднався. Про це пише telegram-канал "Інсайдер Україна".

Вже 8-й день Україна протистоїть одній з найсильніших країн світу - Росії. Володимир Путін віддав злочинний наказ атакувати Україну. Окупанти, які вторглися на територію мирної України ведуть вогонь не тільки по захисниках, а й по мирному населенню.

Допомога Україні. Фото: скрін youtube
Допомога Україні. Фото: скрін youtube

Багато українців змушені залишати домівки, хтось залишився без домівки через постійні ракетні та артилерійські атаки окупантів. Як біженці, так і люди, які залишаються в містах, де ведуться бої, потребують допомоги, яку надають не тільки співвітчизники, а й громадяни інших країн.
Так, відомий турецький кухар і ресторатор Бурак Оздемір теж приєднався.

"Ми зібралися заради України. Czn доставив в Червоний Півмісяць допомогу для народу України", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, три літаки, два вертольоти, колона броньованої техніки: ЗСУ вправно розправилися з російськими військами - ті й оком не блимнули.

Також ми писали, Володимир Зеленський повідомив, що Росія втратила майже 9 тисяч військових за тиждень: "Отримають люту відсіч, ми свого не віддамо".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, в Україні саджатимуть на довічне за мародерство - Рада затвердила указ Зеленського.