Практично весь світ виступає проти війни в Україні, яку розв'язав президент РФ Володимир Путін. Країни всіляко надають підтримку Україні, зокрема радують приємними дрібницями. Так, у Вільнюсі вулицю, де розташоване посольство Росії, назвуть "вулицею Героїв України", пише мер міста Ремігіус Шимашюс у facebook.

Ремігіус Шимашюс заявив, що вулицю, де розташоване посольство Росії, назвуть "вулицею Героїв України".

наслідки обстрілів россійських окупантів
наслідки обстрілів россійських окупантів

"Відтепер візитною карткою кожного працівника посольства РФ доведеться вшановувати українських героїв. А всім, хто напише листа в посольство, доведеться подумати про жертви російської агресії і Героїв України. Ми домовилися, що Безіменна вулиця, що веде від вулиці Латвійської в бік посольства, буде названа вулицею українських героїв. Формальності будуть розбиратися найближчим часом, в середу, в порядку, встановленому законом", - йдеться в повідомленні.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

При цьому міський голова латвійської столиці підкреслив, що російське посольство буде єдиною адресою на вулиці українських героїв.

Раніше Знай писав, три літаки, два вертольоти, колона броньованої техніки: ЗСУ вправно розправилися з російськими військами - ті й оком не блимнули.

Також ми писали, Володимир Зеленський повідомив, що Росія втратила майже 9 тисяч військових за тиждень: "Отримають люту відсіч, ми свого не віддамо".

Нагадаємо, ЗСУ зрівняли з землею командний пункт окупантів під Чорнобилем: ворожий командир боягузливо втік.