У Службі безпеці України повідомляють, що росіяни починають усвідомлювати злочинність та диктатуру своєї влади.

Служба безпеки України повідомила, що Громадяни РФ починають усвідомлювати злочинність і диктатуру путінської влади. Корінний росіянин з Тверської області прийшов до СБУ, щоб воювати з РФ на боці України. Про це стало відомо з відеозапису на сторінці СБУ.

Чоловік щиро закликає російських солдатів не воювати на боці злочинця:

"Я корінний росіянин, і не маю бойового досвіду, але зі зброєю в руках піду захищати українську незалежність! Закликаю російських солдатів не виконувати злочинні накази, не йти воювати! Схаменіться, подумайте про матерів і ваших рідних", – закликає 61-річний чоловік своїх земляків.

Таке рішення він прийняв свідомо, розуміючи, хто є загарбником і окупантом на території України.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто сказати, що українці не вірять таким щирим зізнанням та закликають СБУ перевірити чоловіка. В коментарях зазначили, що він може бути підісланим КГБшником.

"А як він опинився в Україні з цієї Твері??? Воно прийшло не з миром, ВІН КГБШНІК!!! Його заслали НЕ ВІРТЕ ЙОМУ!", "Не треба їм вірити, хай їде свій рубль захищає", "Нехай йде туди де русский корабль. Не можна таким довіряти. Засланий козачок", "Історія вже неодноразово показувала, що московитам вірити не можна. І під час війни не час ризикувати. Але, думаю, в СБУ все знають і так", - зазначили під дописом українці.

Нагадаємо, раніше ми писали, що прикордонники повідомляли про випадки, коли прокурори на кордоні пропонували хабарі за виїзд з України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти почали кидати гранати в мирних жителів, які вийшли боронити Енергодар.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали, як РФ відрізають від цивілізації через війну в Україні.