Українські військові дають гідну відсіч окупантам не тільки на землі, а й у повітрі. Багато літаків і ракет не долітають до місця призначення тільки завдяки роботі ЗСУ. Так, telegram-канал "ВОЄННИЙ СТАН" опублікував фото збитого ворожого Су-25СМ.

Вже минув тиждень з моменту, як Володимир Путін почав повномасштабну війну проти України. За цей час українці звикли до звуків вибухів і повітряної тривоги. Незважаючи на те, що сирени звучать дуже часто багато ракет і літаків противника не долітають до місця призначення, адже українські військові захищають народ не тільки на землі, але і в повітрі.

Літак, фото: Facebook
Літак, фото: Facebook

Так, в мережі з'явилося фото російського Су-25СМ, який був збитий імовірно в районі Ірпені на Київщині, де ведуться одні з найбільш посилених боїв між російськими загарбниками і ЗСУ.

Збитий літак окупантів. Фото: telegram
Збитий літак окупантів. Фото: telegram

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Су-25СМ російських окупантів був збитий в районі Ірпені в Київській області", - підписано фото.

Скрін telegram
Скрін telegram

Раніше Знай писав, російський бізнесмен обіцяє військовим мільйон доларів за вбивство або захоплення Володимира Путіна. Бізнесмен заявив, що підтримує Україну і Путіна потрібно зупинити.

Також ми писали, росіяни масово створюють фейкові сторінки військових частин ЗСУ: публікують неправдиву інформацію про втрати. На цих сторінках російські окупанти публікують неправдиву інформацію про втрати українських військових і серед цивільного населення.

Нагадаємо, російські загарбники в страху перед ЗСУ біжать навіть без штанів: залишають не тільки військову техніку.