Стало відомо про те, що в Харкові під час обстрілу загинула співробітниця ОБСЄ. Хотіла допомогти рідним ціною власного життя.

Про це написали в прес-службі ОБСЄ, де висловили свої співчуття жінці.

Йдеться про Марину Феніну. Вона була вбита в момент, коли доставляла припаси для своєї сім'ї. Співробітниця Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапила під обстріли в Харкові.

ОБСЄ, скріншот: YouTube
ОБСЄ, скріншот: YouTube

"Марина загинула, коли доставляла продукти для своєї сім'ї в місто, що стало зоною бойових дій. У Харкові та інших містах України ракети, снаряди і снаряди б'ють по житлових будинках і центрах міст, вбиваючи і ранячи ні в чому не винних мирних жителів – жінок, чоловіків і дітей", – відзначили в спільній заяві діючий голова ОБСЄ, Міністр закордонних справ Польщі Збігнєв Рау і Генеральний секретар ОБСЄ Хельга Марія Шмід.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Міжнародне співтовариство та ОБСЄ неодноразово закликали припинити військову агресію проти України, але керівництво Кремля продовжує "спецоперацію", як вони це називають.

Обстріли на Донбасі, скріншот: Facebook / ООС
Обстріли на Донбасі, скріншот: Facebook / ООС

У цій війні гинуть не тільки військові, які захищають нас з вами, але і звичайні жителі, цивільні, які просто хочуть жити. Однак, мабуть, для Російської Федерації людські життя нічого не значать.

У четвер, 3 березня має відбутися другий етап переговорів між Україною і Росією, де делегації шукатимуть вихід з положення, в яке всіх ввів Кремль.

Фото: ДСНС обстріл Харкова
Фото: ДСНС обстріл Харкова

Які питання обговорюватимуться цього разу-невідомо, проте українська делегація зазначила, що не вестимуться на ультиматуми Росії, і вирішуватимуть все дипломатичним шляхом.

Нагадаємо, що російські окупанти ведуть вогонь по мирному населенню Донбасу і не дозволяють евакуацію

Раніше повідомлялося, що в Ізюмі показали наслідки ворожого авіаудару, зруйновані будинки і магазини: загинуло 8 осіб

Також, російського військового ліквідували після того, як він хвалився війною в Україні: тепер не зможе.