У соціальній мережі розмістили дуже важливу публікацію, в якій повідомляється про те, що американський щотижневий журнал і інформаційний портал зі штаб-квартирою в Нью-Йорку "Time "вперше за всю історію свого існування випустив обкладинку з українським прапором.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "ТСН новини" в Telegram.

Важливо відзначити, що через останні події, які, на превеликий жаль, відбуваються на території України, весь світ почав підтримувати наш народ.

Обкладинка журналу Time
Обкладинка журналу Time

Путін наказав російським військам піти війною в Україну. Однак він не очікував, що Україна дасть гідну відсіч. Через це, Путін, якого вже називають Гітлером майже по всьому світу, дав наказ бомбити мирні міста України, вбиваючи невинних жінок і дітей.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

ТСН повідомляє про те, що знамените видання Time підтримало Україну в такий важкий час і опублікувало несамовиту обкладинку, в якій говориться, що світло переможе темряву.

«Журнал Time вперше в історії вийшов з українською обкладинкою», - підписаний пост в соціальній мережі.

Скріншот поста в Телеграм
Скріншот поста в Телеграм

Важливо відзначити, що на зображенні українського прапора є слова «Життя переможе смерть, а світ - темряву», які написані українською мовою.

Багатомільйонні українці і весь світ моляться за те, щоб жахлива війна закінчилася, а Путін отримав по заслугах за свій терор в Україні.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що українські пенсіонери отримають пенсії вчасно, не дивлячись на війну.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", українські зірки звернулися до росіян з проханням зупинити війну в Україні.