Стало відомо про те, що Збройні Сили України в черговий раз показали свою перевагу над окупантами. Розбили і полонили елітний підрозділ армії Російської Федерації.

Про це заявив радник голови офісу Президента України Олексія Арестовича під час одного з ефірів, де підбивав підсумки сьомого дня війни.

Збройним силам України вдалося розбити і полонити бійців другого елітного підрозділу російської армії. Це він про першу танкову армію Російської Федерації.

Російські танки, скріншот: YouTube
Російські танки, скріншот: YouTube

"Двічі спробувавши вирішити ці завдання... Тричі... У районі Кривого Рогу, вірніше, в напрямку Кривого Рогу і під Миколаєвом вони потрапили під удар і були практично повністю знищені. Ну як вам сказати, ну під Харковом розгромили і взяли в полон другий елітний підрозділ російської армії. Це перша танкова армія-Таманська дивізія, Кантемирівська дивізія і так далі", - розповів Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

танкісти, скріншот з відео
танкісти, скріншот з відео

Далі радник глави офісу президента Олексій Арестович зазначив, що близько 60% військ зараз зосереджені навколо Харкова і Києва, що призвело до виникнення дірок в десятки, або навіть сотні кілометрів на півдні, в центрі, а також в зоні проведення ООС.

Після цього було додано, що бійцям Збройних сил України вдалося взяти в полон командирів танкового батальйону, заступника командира полку та інших старших офіцерів.

Олексій Арестович
Олексій Арестович

Рівно тиждень тому українці прокинулися з усвідомленням того, що звичне життя закінчено, і тепер потрібно жити в умовах війни. Як довго це триватиме-ніхто не знає, однак, ворог сильно несе втрати.

Нагадавши, Андрій Шевченко звернувся до італійців з трибуни стадіону, так не може більше тривати.

Раніше повідомлялося, Арсен Мірзоян після обстрілу мирного населення звернувся до росіян.

Також, Тіна Кароль з прапором України всіма силами бореться за правду. Росія і Білорусь повинна знати.