Глава РФ Володимир Путін почав повномасштабну війну проти України, чим остаточно відвернув всі цивілізовані країни від своєї країни. Багато хто виступає проти російської агресії і підтримує Україну. Так, російський бізнесмен Олександр Конаніхін написав у Facebook, що готовий заплатити мільйон доларів за голову Путіна.

Російський бізнесмен Олександр Конаніхін, який проживає в США заявив, що готовий заплатити мільйон доларів офіцеру або офіцерам, які заарештують Володимира Путіна, як військового злочинця. Він зазначив, що Путін не є президентом Росії, оскільки прийшов до влади в результаті "спецоперації".

Путін. Фото: Youtube
Путін. Фото: Youtube

Олександр Конаніхін заявив, що він громадянин Росії, але підтримує і буде підтримувати Україну і український народ. Він підкреслив, що зробить все, щоб сприяти денацифікації РФ.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Я обіцяю заплатити $1 млн офіцеру (офіцерам), які, виконуючи свій конституційний обов'язок, заарештують Путіна як військового злочинця за російським і міжнародним законодавством. Путін не є президентом Росії, оскільки він прийшов до влади в результаті спецоперації з підриву багатоквартирних будинків в Росії, а потім порушив Конституцію, скасувавши вільні вибори і вбив своїх опонентів. Як етнічний росіянин і громадянин Росії, я вважаю своїм моральним обов'язком сприяти денацифікації Росії. Я буду продовжувати допомагати Україні в її героїчних зусиллях, щоб протистояти наступу путінської Орди", – написав бізнесмен.

Раніше Знай писав, воїнів ЗСУ розлютило руйнування житлових будинків - брати полонених артилеристів вже не будуть.

Також ми писали, Як правильно здаватися в полон - інструкція для російських і білоруських загарбників.

Нагадаємо, 100 000 гривень і 10 тисяч доларів: український пенсіонер перерахував всі заощадження на потреби ЗСУ.