Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що кожен день війни тільки посилює українців, а ось російські окупанти стають слабкішими. Про це вона розповіла під час телемарафону, повідомляє telegram-канал "Всевидюче ОКО".

Заступник Міністра оборони України вважає, що кожен день війни не деморалізує українців, а тільки робить сильнішими і мотивує вигнати загарбника зі своєї країни. Вона зазначила, що народ вже оговтався від шоку і став ще сильнішим. В цей же час противник втрачає свої ресурси і будь-яку мотивацію воювати.

Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube
Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube

Плани Кремля щодо захоплення України не виправдалися. Володимир Путін думав, що "русскій мір" зустрічатимуть оплесками, а насправді зі зброєю в руках і величезною мотивацією прогнати загарбників.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Кожен день цієї війни, цієї активної фази війни йде на нашу користь. Тому що ми від шоку вже оговталися, наше суспільство дуже потужне зараз. А ворог з кожним днем втрачає свої ресурси, демотивується, деморалізується. Тому що їхні плани не виправдалися: за один день вони Україну не захопили", - сказала Ганна Маляр.

Скрін telegram
Скрін telegram

Раніше Знай писав, росіяни масово створюють фейкові сторінки військових частин ЗСУ: публікують неправдиву інформацію про втрати. На цих сторінках російські окупанти публікують неправдиву інформацію про втрати українських військових і серед цивільного населення.

Також ми писали, ЗСУ зрівняли з землею командний пункт окупантів під Чорнобилем: ворожий командир боягузливо втік.

Нагадаємо, російські загарбники в страху перед ЗСУ біжать навіть без штанів: залишають не тільки військову техніку.