Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України, у багатьох містах РФ пройшли мітинги. Здебільшого вони нечисленні, але в деяких містах, в тому числі Москві і Петербурзі були затримані сотні людей.

Влада заявляє, що росіянам не слід протестувати, проте все ж деяких це не зупиняє. Тому росіяни виходять на мітинги, щоб зупинити війну Росії проти України. Це не подобається нинішній владі, тому мітингувальників масово затримують.

Росіяни на мітингах, скріншот
Росіяни на мітингах, скріншот

Так, на недавньому мітингу в російському Санкт-Петербурзі поліція знову розганяла людей, які прийшли. Повідомляється, що місцеві правоохоронці переважно затримують жінок.

Росіяни на мітингах, скріншот
Росіяни на мітингах, скріншот

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До слова, в перший день війни РФ проти України, в Росії на антивоєнних акціях затримали більше 1,5 тисячі осіб. Слідчий комітет Росії пообіцяв залучити учасників і організаторів неузгоджених акцій до відповідальності, в тому числі і кримінальної.

Про негативні наслідки участі в неузгоджених акціях попередила і прокуратура Москви.

Нагадавши, Як правильно здаватися в полон? - Інструкція для російських і білоруських загарбників. Покрокова інструкція для окупантів, як здатися в полон українським військовим.

Раніше Знай білоруси всіляко заважають "владі" вести війну з Україною: блокують вокзали і не дають відправити вантажі. Білоруси всіляко заважають "владі" вести війну проти України

Також Знай повідомляв, ЗСУ заволоділи секретними документами російських окупантів: планували захопити Україну протягом 15 діб. Секретні документи стануть відмінним доказом злочинів РФ в Гаазі