Віктор Ющенко відправив Путіна в напрямок до "русского корабля" - гасло, яке стало символом свободи для цієї народної війни поруч з гаслом "Слава Україні".

Сьома доба народної війни, гинуть люди та діти, знищуються міста, всі встали на захист своєї країни, захист свого дому і землі. Хто як може і чим може допомагає у цій війні - байдужих в Україні не лишилось. Віктор Ющенко, третій президент нашої країни, розмістив на своєму акаунті допис у якому відправив президента РФ туди, куди відправив російський корабель один з прикордонників на острові Зміїному.

Віктор Ющенко звернувся до тих, хто розв'язав російську війну проти України і до орків, які її ведуть. Свою промову Ющенко розмістив на Facebook.

Він сказав, що Україна ніколи не вибачить цієї війни! Принаймні в сьогоднішніх поколіннях:

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ви - прокляті! Ви не "освободітелі" - ви чума, ви кати, які приносять муки на святу Українську землю, ви поставляєте смерть моїй любій українській Нації і Державі. Вас ніхто не кличе і ніхто не хоче бачити вас в жодній Українській хаті, в жодному українському селі та містечку. Вас сьогодні може з радістю прийняти тільки сира українська Земля. І вона, доречі, це успішно робить вже сьомий день! Наше майбутнє без вас! Переконаний, над вами буде жорстокий людський і Божий суд".

Ющенко зазначив, що сьогоднішня війна - це 25 війна, яку веде Московія проти України-Русі. Знову ж таки війна, як завжди - окупаційна і загарбницька.

"А тепер про головне. Росіяни (знову звертаюсь до тих, хто ще думає і має совість). Ви утримуєте і підтримуєте злочинний режим, який діє від всіх Вас і Вашим іменем. Ви співучасники сьогоднішнього дня і його подій".

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян після обстрілу мирного населення звернувся до росіян.

"Знай.ua" інформував, що у будівлю міської ради Харкова потрапила крилата ракета.

Нагадаємо, що "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль з прапором України всіма силами бореться за правду.