Стало відомо про те, що Збройні Сили України продовжують давати відсіч ворожим військам. Росіяни вже бояться підходити занадто близько.

Гончаренко зазначає, що цього разу вони українцям вдалося знищити командний пункт росіян у селі Дитятки під Чорнобилем. Начальник штабу 36 армії Східного військового округу генерал-майор Сергій Нирков втік під час спецоперації ЗСУ В Білорусь, місто Мозир, кинувши особовий склад, який був знищений нашою армією.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Російські війська деморалізовані, і єдиний вихід, який у них є - здатися. Ось, як вони це і роблять у багатьох областях України.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомили про ще одну колону російських військ, які вирішили втекти. Сталося це в Бучі, що в Київській області.

Окупанти кидають нову техніку просто на вулицях міста, і тікають. Техніка трохи пошкоджена, або зламана, проте відновити не проблема. Тепер вони будуть всі працювати на благо України, і перемога у війні стає ще ближчою.

"Росіяни тікали так, що на паркані залишили навіть свої штани. Всередину заглядати не будуть, але підозрюю, що вони не дуже чисті. Кажуть хлопці, що вони побігли у двори" - йдеться в повідомленні.

Виглядає все це дійсно смішно, адже по всій видимості Росія не очікувала такої відсічі від української армії, і їм залишається тільки тікати.

Непрохані гості у Бучі, фото: facebook.com/UkrainianLandForces
Непрохані гості у Бучі, фото: facebook.com/UkrainianLandForces

У мережі з'явився також кадр того, як у місті Буча вздовж вулиці розкидана техніка окупантів, ефектне видовище.

Нагадаємо, що світ вражений героїзмом українців і готовий збільшити допомогу - такого Росія точно не чекала

Раніше повідомлялося, що дії окупанта в Україні порушують міжнародне екологічне право, права людини, ядерну безпеку та глобальний світ

Також, в будівля міської ради Харкова влучила крилата ракета: окупанти продовжують руйнувати місто