На 6-й день війни, російський окупант продовжує нищити українців велетенською армією.

Попри те, що бойовий дух українців тримається, російська агресія відібрала життя у юного захисника Євгена Малишева. Про це повідомили у спільноті на фейсбук "Біатлон майбутнього"

1 березня, повідомили, що у бою під Харковом загинув колишній біатлоніст Євген Малишев. Ексспортсмен обороняв своє рідне місто.

"20-річний хлопчина, спортсмен, у якого все життя попереду! Будьте прокляті, окупанти!", - написали в коментарях під відео.

Євген Малишев, Facebook
Євген Малишев, Facebook

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Євгену Малишеву, 10 березня мало виповнитися 20 років.

"Два роки тому біатлоніст залишив тренування з національною збірною командою серед юніорів. Наразі він проходив службу за контрактом. Світла пам'ять, герої не вмирають!" - ідеться у повідомленні.

Також висловили співчуття родині Федерація біатлону України.

Вони повідомили про трагічну загибель члена національної збірної команди України серед юніорів харків’янина Євгенія Малишева, 2002 року народження. Також зазначили, що спортсмен завершив свої виступи два роки тому.

Нагадаємо, раніше VOGUE UKRAINE закликає світові будинки моди зупинити експорт до Росії

Як повідомляв портал "Знай.ua", полонений "вагнерівець" зізнався, скільки отримує за вбивство українців.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові внаслідок артобстрілу РФ загинув іноземний студент: світові показали розруху, влаштовану Росією в Україні.