Apple Pay, Apple і Nike більше не працює у Росії через санкції накладені Євросоюзом та іншими країнами світу.

Від початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 року, багато країн засудили Путіна та РФ за воєнні дії. Стало відомо, що такі компанії як Apple Pay, Apple і Nike не будуть функціонувати у РФ.

Це означає, що навіть якщо людина має iPhon, вона не зможе користуватися в повному обсязі своїм телефоном. А нових користувачів у РФ просто не відбудеться. Адже у магазинах телефони швидко скінчаться, а нових завозити ніхто не буде.

Путін ввів також обмеження на вивіз грошей з РФ понад 10 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На сайті Nike таке оголошення:

"Наразі компанія Nike не може гарантувати доставку товарів покупцям з Росії, тому покупка товарів на вебсайті Nike та в додатку Nike тимчасово недоступні в цьому регіоні. Відвідайте найближчі магазини Nike".

Санкцій торкнулися не лише магазини. Співаки, спортсмени теж не зможуть виступати на змаганнях та відвідувати заходи у ЄС та багатьох інших країнах.

Компанія BMW, яка збирала автомобілі на потужностях "Автотора", зупинила виробництво: "Ми засуджуємо агресію проти України та з великою тривогою стежимо за розвитком подій", - заявив представник BMW.

Нагадаємо, раніше компанія-оператор "Північного потоку-2" оголосила про банкрутство.

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарний сер Пол Маккартні згадав концерт у Києві 2008 року, і підтримав українців.

Також "Знай.ua" писав, що Марія Яремчук показала, як світ підтримує Україну: навіть Статуя Свободи в жовто-блакитних кольорах.