Стало відомо про те, що під Харковом здалася ціла рота солдатів. Вони не витримали напору Збройних сил України, і прийняли правильне рішення.

Ролик з ними вже з'явився в мережі, і його почали поширювати українці. Можливо, багато російських військ побачать це, і також приймуть рішення більше не воювати.

На ролику можна помітити близько 20 осіб, і велика частина з них саме російські військові. Є ймовірність, що вони не знали, куди їх відправляють, і прийняли правильне рішення здатися. Також, цілком ймовірно вони усвідомили, що не зможуть дати відсіч ЗСУ.

Варто також відзначити, що весна в Харкові почалася не найкращим чином. Вранці вівторка, 1 березня окупанти почали бомбити площу Свободи, центр міста, а також потрапили в ОДА.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті по Харкову був нанесений авіаудар, і ракет було кілька. В результаті такого зіткнення є постраждалі, однак, на щастя без жертв.

Станом на вівторок, 1 березня російські війська вже втратили понад 5700 осіб, і ще понад 200 потрапили в полон. Їх число постійно зростає, і ворог деморалізований. Як довго вони ще протягнуть так-невідомо.

У Кремля був план захопити Україну за два дні, але нічого не сталося, і вони були змушені самі запропонувати переговори.

Нагадаємо, що в Україні ліквідовано майже 6 тисяч російських військових: Міноборони повідомило про масштабні втрати ворога

Раніше повідомлялося, що російські загарбники завдали авіаудару по центральній площі Харкова.

Також, Володимир Остапчук емоційно звернувся до росіян.