Українців попередили, що окупанти почали інформаційну атаку. В основному вона націлена на літніх людей. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

Окупанти почали інформаційну атаку, використовуючи при цьому телефонні дзвінки для поширення панічних настроїв. Українцям рекомендують не брати трубку від невідомих контактів і попередити про це близьких і родичів.

Скрін Центр протидії дезінформації
Скрін Центр протидії дезінформації

"Просимо не брати трубку від невідомих вам контактів, особливо якщо вони часто повторюються і відображаються з різних географічних точок. Закликаємо всіх ігнорувати такий інформаційний тероризм і пояснювати близьким, що загрози і дезінформація не становлять загрози вашому життю, а призначаються виключно для розхитування психологічного стану", - йдеться в повідомленні.

Міністр оборони Олексій Резніков також попередив українців про майбутню інформаційну атаку. Він зазначив, що ворог буде використовувати фейкові документи і змонтовані відеоролики про те, що українське керівництво нібито здалося. Міністр закликав українців не реагувати на подібного роду заяви, оскільки здаватися ніхто не має наміру.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"За наявними даними, російські окупанти готуються найближчим часом запустити масштабну інформаційно-психологічну операцію. Її мета - за допомогою брехні зломити опір українського і української армії", - написав він.

Скрін facebook
Скрін facebook

Раніше Знай писав, в Україні ліквідовано майже 6 тисяч російських військових: Міноборони повідомило про масштабні втрати ворога.

Також ми писали, Головнокомандувач ЗСУ розповів про підлий вчинок Білорусі: запустили ракети незважаючи на Домовленість.

Нагадаємо, загарбники переодягаються в українську форму, крадуть карети швидкої допомоги, і прикриваються дітьми і жінками – оперативне зведення. Оперативне зведення, ворог не думає відступати, використовують антигуманні методи.