Російсько-окупаційні війська завдадуть удару по об’єктах СБУ та 72-го головного центру ПСО у Києві — про це заявило Міноборони РФ.

У зв’язку з цим Міноборони РФ закликало усіх, хто проживає поруч з ретрансляційними вузлами у Києві, покинути свої будинки.

Міноборони РФ: "Закликаємо жителів Києва, які проживають поруч з ретрансляційними вузлами, покинути свої будинки. Для припинення інформатак проти Росії будуть нанесені удари високоточною зброєю по технологічних об'єктах СБУ і 72-го Головного центру ПСО в Києві", - йдеться у повідомленні.

Скріншот з Телеграм-каналу Уніан
Скріншот з Телеграм-каналу Уніан

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скріншот з Телеграм-каналу "УП"
Скріншот з Телеграм-каналу "УП"

Центр протидії дезінформації при РНБО України інформує про черговий фейк окупаційної пропаганди! Ворог заплутався у власній дезінформації та планує знищити об’єкти, які, за їхніми ж словами, вже було знищено.

🔺Всіма можливими засобами комунікації ворог повідомляє, що «для пресечения информационных атак против России будут нанесены удары высокоточным оружием по технологическим объектам СБУ и 72-го главного центра психологических спецопераций в Киеве». Також окупанти попереджують жителів Києва, які проживають поруч з «ретрансляционными узлами», залишити домівки.

🔺Але недолугі пропагандисти просто забули, що 26.02.2022 року вже знищили ці об’єкти, щоправда, зробили це у своїй хворій уяві (https://www.gazeta.ru/army/2022/02/25/14577799.shtml)!

❌Не піддавайтеся на провокації ворога! Він безсилий, і тому хоче, щоб ми почали панікувати! Але ми сильні і впевнено наближаємося до нашої перемоги!

💪🇺🇦Бережіть свої життя! Все буде Україна!
Зупинимо #інфотерор разом!

Раніше Знай писав, що в Охтирці зруйнували військову частину, влучив ворожий снаряд - є загиблі. У військову частину влучив величезний снаряд. Кількість загиблих перевищила 70

Також ми писали, російські загарбники нанесли авіаудар по центральній площі Харкова. Окупанти нанесли авіаудар по центральній площі Харкова — майдану Свободи

Нагадаємо, дружина Григорія Рештника оплакала загиблих військових внаслідок авіаудару в Охтирці: "Сил немає". Крістіна Решетник відреагувала на загибель 70 військовослужбовців після авіаудару російської армії в Охтирці