Стало відомо про те, що незважаючи на всі спроби бойовиків прорватися в місто, Херсон все ж знаходиться під контролем України. Бойовики не можуть подолати ЗСУ.

Про це заявив мер міста Ігор Колихаєв після інформації про колону ворожих військ у місті.

"Перший день весни. Херсон як і раніше – Україна🇺 🇦, і це – перша добра новина цього ранку. З ночі мало що змінилося: місто не обстрілювали – і це друге хороше повідомлення" - йдеться в його повідомленні.

На щастя, Збройні Сили України продовжують тримати оборону, і не здають місто ворогам. Сподіваємося, що так буде продовжуватися і далі, і ворог остаточно покине місто.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Варто відзначити, що в мережі продовжують поширювати ролики з обстрілами житлових будинків в Херсоні, противник не здається, хоч і вже всьому світу ясно, що вони виснажені, адже не очікували такої відсічі.

За отриманою інформацією, Володимир Путін сподівався взяти ключові міста в Україні всього за два дні, але, план провалився, і він навіть звільнив військового, що був відповідальний за цю операцію.

Херсон з українським прапором, фото Думська
Херсон з українським прапором, фото Думська

Після цього представники Російської Федерації запропонували переговори Україні на території Білорусі, і вони відбулися. Про що саме розмовляли обидві сторони поки що невідомо, але, вони вже домовилися про наступну зустріч, яка повинна відбутися в найближчі кілька днів.

російські війська, ймовірно, під Херсоном
російські війська, ймовірно, під Херсоном

Залишається тільки сподіватися, що ЗСУ зможуть витримати оборону, і що делегаціям вдасться до чогось прийти, щоб Україні знову настав мир.

Нагадаємо, що в Україні ліквідовано майже 6 тисяч російських військових: Міноборони повідомило про масштабні втрати ворога

Раніше повідомлялося, що російські загарбники завдали авіаудару по центральній площі Харкова.

Також, Володимир Остапчук емоційно звернувся до росіян.