В понеділок, 28 лютого, під ворожі обстріли потрапив один із київських пологових будинків. На щастя, всіх жінок, дітей і персонал встигли сховати в укритті.

Йдеться про пологовий будинок «Адоніс». За словами генерального директора мережі Віталія Гиріна, снаряд влучив у заклад і завдав великих пошкоджень. Однак будівля стоїть.

Скрін, Facebook Віталія Гиріна
Скрін, Facebook Віталія Гиріна

«Друзі, всі запитують, що з роддомом. Дякую за підтримку. В роддом влучив снаряд, пошкодження великі, але будівля стоїть. Все евакуйовані. Головне - не треба зараз їхати, когось забирати. Всі в надійному місті і в безпеці. Це точно. Зі мною та родиною все ок! Поширте, будь ласка, бо багато фейкової інфо. Перемога невідворотна. Смерть ворогам», - написав Гирін у соцмережі Facebook.

Скрін, Facebook Віталія Гиріна
Скрін, Facebook Віталія Гиріна

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Додамо, що пологовий будинок мережі "Адоніс" - приватний заклад, який розташований в селі Бузова на Житомирській трасі неподалік від Києва. В цьому напрямку тривають важкі бої з ворогом, який намагається взяти Київ у кільце.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що "Будуть вважатися членами ДВГ ворога": Віталій Кличко затвердив нову комендантську годину в столиці до 28 лютого.

Як повідомляв Знай.uа, українки народжують дітей у бомбосховищах, під обстрілами і сиренами: "В генетичному коді вже мають війну".

У МОЗ пояснили, як українцям підготуватися до ПЛР-тесту. Фахівці Міністерства охорони здоров'я України вирішили детально розповісти про те як, коли і кому потрібно здати ПЛР-тест.