Штаб Операції Об’єднаних сил 28 лютого повідомив, що російські війська можуть почати глушити мобільний зв’язок та інтернет в Україні для поширення дезінформації.

У штабі посилаються на дані розвідки. Повідомлення розміщено на офіційних сторінках Штабу.

"Ворожі сили хочуть використати відсутність оперативних правдивих даних для масової дезінформації населення. Адже інформаційний вакуум росіяни планують заповнювати брехливими повідомленнями про нібито захоплення міст, знищення Збройних Сил України, та капітуляцію нашої держави", – йдеться в повідомленні.

Також у штабі зазначили, що станом на п’ятий день війни путінські орди не змогли виконати жодного поставленого перед ними завдання.

"Попри люті бомбардування, злодійства російських диверсійних груп Україна продовжує чинити опір", - зазначають у повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Пізніше Служба безпеки України заперечила інформацію про блокування зв’язку та інтернету в прифронтовій зоні.

"Українці мають стійкий зв’язок і знають: тимчасове його відключення можливе тільки для спецоперацій із зачистки ворожих ДРГ!".

Попри те, українці мають пам'ятати, що слід кожну інформацію перевіряти у офіційних джерелах, та не вірити у будь-яку інформацію, яка шириться інтернет-простором.

Нагадаємо, раніше українцям показали успішне знищення російського "Бука" в лісах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", десятки поранених і загиблих мирних харків'ян — показали наслідки обстрілів 28 лютого.

Також "Знай.ua" писав, що у лікарні померла харків'янка, якій у вікно влетів російський снаряд.