Сьогодні, 28 лютого, на нейтральній території у Білорусі відбулися переговори між представниками України та Росії. Як відомо, війська країни-агресора атакували українські міста в ніч на 24 лютого.

Про те, що перемовини між сторонами завершилися, повідомляють українські ЗМІ.

«Переговори представників України та Росії завершилися. Чекаємо на подробиці», - сказано у повідомленні.

Фото: УНІАН
Фото: УНІАН

Російську делегацію очолює колишній міністр культури Володимир Медінський. До складу української делегації увійшли голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, Міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника офісу Президента Михайло Подоляк та інші.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Фото: УНІАН
Фото: УНІАН

Російський олігарх Роман Абрамович нібито на прохання України також приїхав до Білорусії для сприяння російсько-українським переговорам.

Пізніше Михайло Подоляк повідомив, що насправді переговори все ще тривають. На черзі - третій раунд.

Скрін, соцмережі Михайло Подоляк
Скрін, соцмережі Михайло Подоляк

Нагадаємо, що переговори між Україною та Росією: хто увійшов до остаточного складу делегацій. Нові подробиці переговорів між Україною і Росією. Хто увійшов до складу делегацій.

Раніше повідомлялося, що Андрій Білецький заявив про повний провал російської армії

Також, Володимир Зеленський заявив про формування інтернаціонального легіону