У понеділок, 28 Лютого повинні відбутися перші переговори між Україною і Росією на тлі вторгнення російських військ. Стало відомо, що увійшов до делегації обох сторін.

Новий пост був розміщений на сторінці Генерального штабу ЗСУ в соціальній мережі Facebook, де оперативно публікують важливу інформацію про те, що відбувається в країні.

Днем раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко подзвонив українському гаранту Володимиру Зеленському, і після розмови офіційно оголосили про переговори, які відбудуться на території Білорусі.

До складу української делегації увійшли: голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, Міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника офісу Президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умеров і заступник Міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Пост ЗСУ, фото: скріншот
Пост ЗСУ, фото: скріншот

Російську делегацію на переговорах представлятимуть: посол РФ в Білорусі Борис Гризлов, депутат Леонід Слуцький, заступник голови МЗС РФ Андрій Руденко, заступник Міністра оборони РФ Олександр Фомін. Очолювати делегацію буде Володимир Мединський.

Ключове питання переговорів-термінове припинення вогню, а також відведення військ з території України. Чим все в результаті закінчиться-ніхто не знає. Давид Арахамія зазначив, що хочуть спочатку вислухати їх, а потім вже приймати рішення.

Українська делегація, фото: вільне джерело
Українська делегація, фото: вільне джерело

У мережі з'явився кадр в українській делегацією, яка прибула на переговори.

Нагадаємо, що окупанти застрелили українця через відмову віддати мобільник

Раніше повідомлялося, що Андрій Білецький заявив про повний провал російської армії

Також, Володимир Зеленський заявив про формування інтернаціонального легіону