Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів про нові санкції для Російської Федерації на тлі російської агресії. Тепер для країни повністю закрито повітряний простір.

Новий пост був розміщений на офіційному акаунті Дмитра Кулеби в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про нові подробиці російського вторгнення.

Дмитро Кулеба зазначає, що Російську Федерацію скинули з неба.

"Практично все європейське і північноамериканське небо вже закрито для російських авіакомпаній. Всього 32 країни закрили небо росіянам. Ще одна, дуже важлива для російських багатіїв країна теж скоро закриється " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Тепер країна фактично опинилася в ізоляції, і тепер не може здійснювати польоти.

До слова, президент України Володимир Зеленський знову звернувся до Європейського Союзу, щоб країну прийняли туди в терміновому порядку.

"Ми звертаємося до ЄС щодо невідкладного приєднання України за новою спецпроцедурою", - сказав Зеленський у своєму ранковому брифінгу.

Скрін, відео YouTube Зеленський
Скрін, відео YouTube Зеленський

Далі він звернувся до народу, і зазначив, що коли він йшов у президенти, то відразу зазначив, що кожен громадянин країни є гарантом. Час показав, що так воно і є. Кожен воїн, і кожен готовий захищати свою країну до останнього.

Голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн зазначила, що Україна обов'язково повинна вступити до Європейського Союзу в терміновому порядку.

Нагадаємо, що ворог деморалізований і виснажений: у сухопутних військах ЗСУ розповіли про чергові провали бойовиків

Раніше повідомлялося, що голлівудський актор Джим Кері підтримав українців і засудив Путіна

Також, Віталій Кличко спростував фейк, який поширювали від його імені