Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до українців, і розповів про те, як українські військові тримають оборону.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно він розповідає українцям найсвіжіші новини з фронту, а також дає деякі прогнози.

На той момент опір тривав вже більше 96 годин, і незважаючи на всі заяви західних засобів масової інформації, столиця все ще тримається, а ось ворог деморалізований. Більше чотирьох діб українські військові показують свою мужність, самовіддачу, а також віру.

Пост про російське вторгнення, фото: скріншот
Пост про російське вторгнення, фото: скріншот

У неділю, 27 лютого відбулася історична подія, і війна стала по істині європейською. Її так усвідомили.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Все співтовариство закрило небо для Російської Федерації, а Європейський Союз вперше за свою історію виділить допомогу у війні. Багато країн Європи збирають, пакують і везуть зброю і засоби для захисту.

Також, країни Європи продовжують надавати українцям тимчасове житло на час війни. Десятки тисяч людей вже покинули територію країни, і за прогнозами ЄС, всього виїде близько 7 мільйонів громадян.

Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube
Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube

Підтримують Україну зараз не тільки на Заході, а й на півдні, на Далекому Сході і за Атлантикою - а це важливо. Підтримка завжди допомагає впоратися з труднощами, особливо з такими, як війна.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

"Ворог перевершує сам себе в цинізмі і підлості. У бойових цілях були застосовані оперативно-тактичні ракетні комплекси"Іскандер". При цьому удар було завдано по мирному Житомиру. Використовує жінок і дітей як живий щит. Палить з важкого озброєння по житлових об'єктах. У пекло війни посилає строковиків. Переодягається у форму військовослужбовців ЗС України та використовує машини швидкої допомоги для прикриття диверсійної діяльності. Впритул розстрілює автомобіль з сім'єю", - написав Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що "Українці зараз борються за майбутнє": Олексій Резніков звернувся з важливим повідомленням

Раніше повідомлялося, що українці масово беруться за зброю і записуються в ТрО, щоб прогнати російських військових

Також, українські захисники ліквідували ворожу ДРГ у Києві: були переодягнені у форму ЗСУ.