Стало відомо про те, що танки Російської Федерації з буквою V проїхали через Макаров, і в такий спосіб намагалися потрапити до Києва. Українська армія цього не допустила.

Про це стало відомо завдяки повідомлення Генерального штабу.

Відомо, що Збройні Сили України підірвали колону ворога під Макаровим, що в Житомирському напрямку. Вони намагалися прорватися до Києва, але, у бойовиків знову нічого не вийшло.

Українські бійці не дають взяти столицю в кільце, незважаючи на всі їхні спроби.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Варто відзначити, що на четвертий день війни ворог деморалізований, і станом на вечір неділі, 27 лютого втрати Російської Федерації склали 4500 осіб, близько 27 літаків, 26 вертольотів, близько 150 танків, більше 700 ББМ, близько 50 гармат, один ЗРК БУК, чотири РСЗВ БМ-21 Град, 60 цистерн, 2 БПЛА оперативно-тактичного рівня, кораблі, два катери. На цьому зупинятися не планують.

Результат війни, ростехніка. Фото: Twitter
Результат війни, ростехніка. Фото: Twitter

Після цього президент Білорусі Олександр Лукашенко зідзвонився з українським гарантом Володимиром Зеленським, щоб запропонувати організувати переговори на території його країни з російською стороною. Натомість він пообіцяв, що під час Цього з його країни не вестимуться бойові дії. Обіцянки, звичайно ж, практично відразу були порушені.

Олександр Лукашенко, скріншот: YouTube
Олександр Лукашенко, скріншот: YouTube

Самі переговори ще не відбулися, однак, делегації вже прибули на місце. Від української сторони вирушив Давид Арахамія, який заявив:

"Переговори підуть або в потрібному Україні напрямку, або як російський військовий корабель", – написав Арахамія в Facebook.

Нагадаємо, що міць російської армії закінчується, випущено більше 320 ракет: представник Міноборони США

Раніше повідомлялося, що россійський окупант продовжує наступальну операцію: Генштаб заявив про передислокацію резервів агресора

Також, збиті російські літаки, бої в Києві, знищення десанту: як Україна пережила важку ніч