Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що увесь світ підтримує українців.

У своєму Twitter очільник міжнародного відомства, дипломат Дмитро Кулеба заявив, що один з міністрів країн великої Сімки заявив: "Українці, ви герої цього світу! Ми продовжимо вам допомагати ".

З цими словами, як то написав Дмитро Кулеба, погодилися усі міністри - Німеччина, США, Канада, Франція, Велика Британія, Італія, Японія.

Також він повідомив, що після переговорів, які він здійснив онлайн, впродовж не днів, а годин, Росію очікуватиме "дедалі більше болючих санкцій, більше зброї для України та дедалі більше ізоляції Москви".

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

За словами Кулеби, заради допомоги Україні в низці країн ухвалюють рішення, які п’ять днів тому були неможливими, змінюють власні закони, щоб прискорювати ухвалення рішень в інтересах України.

"Весь світ стежить за нашою боротьбою і вболіває за нас", - написав очільник МВС.

Триває оборонне озброєння, військова техніка, фінансова підтримка України.

Нагадаємо, що світові лідери не змогли домовитися про повне відключення Росії від системи банківських платежів SWIFT через її вторгнення до України. Проте було заявлено, що деякі банки все ж таки відключать від системи, що теж боляче вдарить по РФ.

Нагадаємо, раніше ми писали, що міць російської армії вичерпується, випущено понад 320 ракет.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Потап звернувся до окупантів словами простої баби Наді.

Також "Знай.ua" писав, що топ-менеджер Газпрому наклав на себе руки в Росії.