Російські загарбники продовжують потрапляти в полон до воїнів ЗСУ. Про це повідомляють у Службі безпеки України.

Зокрема, захоплений у полон російський гранатометник дуже швидко вивчив українську мову. Його не довелося довго вмовляти вимовити слова, які ніяк не даються його «вузькощелепим» землякам.

«Слава Україні! Героям слава! Путін ху*ло!», - каже полонений росіянин на відео.

Крім того, українцям показали, як насправді виглядають “грізні” російські загарбники.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Перелякані окупанти, яких потрапили до рук українських силовиків під Харковом, вмиваються сльозами і просять вибачення в українського народу.

На відео вони закликають своїх військових не їхати воювати з українцями, хоча ще недавно самі прийшли на нашу землю сіяти зло і смерть.

За словами російських солдат, вони вірили, що прямують "на військові навчання", а тепер називають війну з Україною безглуздям.

«Ми – не звірі, тому їм надана медична допомога. Але будьте певні – кожен із них відповість за свої дії за всією суворістю закону», - додали в СБУ.

Нагадаємо, "Путін, Виведи війська!": Лія Ахеджакова закликає росіян не мовчати і зробити все, щоб зупинити війну в Україні.

Крім того, Відважний чоловік відчитав російських військових за війну з Україною: "що ви тут робите?"

Також, під Прилуками розбили російську танкову роту: "Разом з особовим складом".