За час збройної агресії Російської Федерації проти України жоден захисник Харкова не здався і не склав зброю. Про це повідомили у «Центрі протидії дезінформації», посилаючись на голову Харківської облдержадміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, росіяни поширюють брехливі повідомлення про те, що 302-й зенітний полк ЗСУ взяли в полон. Українці продовжують захищати свою рідну землю від ворога зі зброєю в руках.

«Жоден боєць Збройних Сил України не склав зброю! Повідомляє голова Харківської ОДА Олег Синєгубов. Усі українські військові на своїх бойових позиціях, захищаємо рідну Харківщину і знищуємо ворога. Росія активно розповсюджує фейк про те, що в Харківській області затриманий 302-й зенітний полк. Це фейк! Росія намагається похитнути віру в наші сили. Але нічого не вийде! Ми захищаємо свою українську землю, своїх дітей, своє майбутнє! Ми не здаємося, ніколи!», - розповів очільник Харківської ОДА.

Раніше Знай писав, в Україні базуються "сплячі групи" ворога: у Верховній Раді розповіли, як їх виявити і куди звертатися. Українців попередили про "сплячі групи" противника і закликали повідомляти про підозрілих осіб

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Також ми писали, по нафтобазі у Василькові було здійснено ракетний удар, - ДСНС. 27 лютого приблизно о першій ночі поблизу села Крячки Фастівського району внаслідок обстрілу виникло загоряння сховища з нафтопродуктами на базі "КЛО".

Крім того, мер Ірпеня підтвердив, що ЗСУ відбили атаку ворога: місто стало кладовищем для окупантів.