Україна не відмовляється від переговорів з РФ про припинення бойових дій. Переговори повинні бути в інтересах громадян України, без ультиматумів з боку Кремля. Про це заявили в Офісі Президента.

Радник керівника офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що будь-яка війна в кінцевому підсумку завершується переговорами і Україна почула переговорну позицію, яку озвучили в Кремлі. Інформація РФ про те, що Україна відмовилася від діалогу не відповідає дійсності. Київ готовий на конструктивний діалог, але без ультиматумів Кремля і з вигодою для українського народу.

Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube

"Будь-яка війна неминуче завершується переговорами. Україна почула переговорну позицію, окреслену в Москві. Вони знають наш погляд на переговорний формат і нашу позицію. Тому їхні коментарі про те, що ми нібито відмовилися від переговорів – це просто частина їх тактики. Вони намагаються завести переговори в глухий кут ще до їх початку. Зрозуміло, що потрібен інший підхід. Переговори повинні ґрунтуватися на здоровому глузді і бути такими, щоб можна було напрацювати чесне рішення в інтересах людей і національної державності України. Своїм опором українці довели, що загнати нас у глухий кут – це нереалістична амбіція. Ну а брехня росіян про те, що нібито у них був наказ зупинитися, спростовує сама реальність, яку бачив весь світ в ніч на суботу. І сьогодні вранці. Бої були жорстокими, з максимальною інтенсивністю. Саме тому, що Президент Володимир Зеленський категорично не сприймає будь-які неприйнятні для України умови і ультиматуми. Тільки повноцінні переговори", - йдеться в повідомленні.

Скріншот telegram
Скріншот telegram

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляє telegram-канал Klymenko Time в Міноборони РФ заявили, що їх армія буде розвивати наступ на всіх напрямках, оскільки Київ нібито відмовився від переговорів.

Скріншот telegram
Скріншот telegram

Раніше Знай писав, Антон Геращенко розповів українцям, як дезорієнтувати ворога: "познімати таблички з номерами і назвами".

Також ми писали, бійці ЗСУ з передової звернулися до українців і пообіцяли прогнати російських військових.

Нагадаємо, українські захисники ліквідували ворожу ДРГ у Києві: були переодягнені у форму ЗСУ.