Російські окупанти всіма силами намагаються дестабілізувати ситуацію в Україні. Так, з'явилася інформація про дзвінки рідним бійців ЗСУ з недостовірними даними про їх стан і місцеперебування. Про це попередили в пресслужбі МВС України.

У МВС заявили, що близьким військовослужбовців можуть надходити дзвінки з неправдивою інформацією про їх місце перебування і стан.

Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube
Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube

"Увага ‼️ Відбуваються дзвінки з номерів військовослужбовців близьким та рідним з недостовірною інформацією про їх стан та місце перебування. Прохання проінформувати близьких і рідних про дії в таких ситуаціях", - поінформували українців.

У разі надходження такого дзвінка найкраще ставити уточнююче питання, відповідь на який може дати тільки дійсно рідна людина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Скрін facebook
Скрін facebook

"Інформація перевіряється на достовірність. Але якщо такі дзвінки дійсно будуть, то задавайте питання, відповідь на який знаєте тільки ви удвох, наприклад:
1. Назва дитячого садка в який ходив
2. Номер школи в якій навчався
3. День народження матері", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, російські десантники переодягаються у форму ЗСУ для подальших диверсій - українці надали докази.

Також ми писали, українців просять знищувати ворожі маячки, які окупанти використовують для висадки десанту.

Нагадаємо, Антон Геращенко розповів українцям, як дезорієнтувати ворога: "Познімати таблички з номерами і назвами". Відзначається, що за таким методом можуть слідувати, як жителі великих міст, так і невеликих сіл.