Мер Києва Віталій Кличко звернувся до жителів столиці і попередив, що по місцевості працюють диверсанти. Вони розставляють мітки, зокрема балістичні. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook facebook.

Віталій Кличко заявив, що проросійські диверсанти всіма силами намагаються дестабілізувати обстановку в Києві і розставляють мітки, в тому числі балістичні. Він опублікував відео, яке зняли місцеві жителі. Вони відобразили, як невідомі особи мітять газові труби на житлових будинках.

Віталій Кличко. Фото: скріншот youtube
Віталій Кличко. Фото: скріншот youtube

Мер столиці закликав жителів бути пильними і в разі виявлення диверсанта звертатися в поліцію негайно.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Увага! Диверсанти розставили по місту багато міток. Зокрема, балістичні. А сьогодні кияни зняли на телефон, як мітять газові труби на житлових будинках. Будьте пильні! Як тільки бачите таке, відразу звертайтеся в поліцію!",- написав Кличко.

Раніше Знай писав, Антон Геращенко розповів українцям, як дезорієнтувати ворога: "Познімати таблички з номерами і назвами".

Також ми писали, після запеклих боїв за Міст через Дніпро, Херсон знову опинився під контролем України: "Місто працює і живе".

Нагадаємо, ніколи не забудемо: український Матрос Віталій Скакун ціною свого життя зупинив війська Путіна, підірвавши міст.