У Мелітополі відважний місцевий житель буквально на одинці зупинив просування російських окупантів і відчитав через війну з Україною.

Відповідне відео опублікували в мережі.

Так, в Мелітополі були помічені кілька російських військових і ворожа техніка. Місцевий житель не витримав і відчитав військових, які зі зброєю прийшли на українську землю. Чоловік порадив звертати увагу на проблеми в своїй державі, а не лізти в чужу.

Чоловік відчитав росіян за війну, скріншот
Чоловік відчитав росіян за війну, скріншот

"Щоб росіяни йшли на Україну, б**дь. Це просто пі***ц. Що ви тут робите? Ви не ох**і взагалі? Я теж росіянин, але живу в цій державі. Я живу в цій державі, а у вас своя держава, валіть. У вас що проблем немає в державі? ",- зазначив він.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Чоловік відчитав росіян за війну, скріншот
Чоловік відчитав росіян за війну, скріншот

Нагадаємо, що в четвер, 24 лютого, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 години ранку Росія завдала ударів по Україні і почала війну.

Чоловік відчитав росіян за війну, скріншот
Чоловік відчитав росіян за війну, скріншот

Після цього президент України Володимир Зеленський ввів воєнний стан. Згодом був підписаний указ про загальну мобілізацію.

Нагадавши, що ЗСУ в запеклих боях мужньо відстояли Київську ГЕС: станція працює в штатному режимі. Київська ГЕС розташована в декількох кілометрах від столиці і забезпечує місто електроенергією

Раніше Знай писав, ніч буде дуже важкою, але буде і ранок: Володимир Зеленський звернувся до українців. Били "ГРАДами" по дитячих садках. Загинули діти, хіба вони неонацисти або солдати?

Також Знай повідомляв, якщо бачите фіолетове світло: влада Києва та Дніпра просити про допомогу мешканців багатоповерхових будинків. Ніч з 25 на 26 лютого обіцяє бути дуже складною, в тому числі і для киян.