Пенсійний фонд України забезпечує вчасну виплату пенсій українцям під час воєнного стану. Доставку "Укрпоштою" продовжено до 28 лютого.

Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна.

Так, стало відомо, що в умовах воєнного стану фінансування пенсій за лютий 2022 року відбулось вчасно і в повному обсязі. Повідомляється, що пенсії, які виплачуються через рахунки в банках, зараховано на рахунки одержувачів до 25 лютого відповідно до графіка фінансування.

Марина Лазебна, кадр з відео: facebook.com/MLSP.gov.ua
Марина Лазебна, кадр з відео: facebook.com/MLSP.gov.ua

Варто зазначити, що Пенсійний фонд перерахував в повному обсязі кошти на виплату пенсій, виплату і доставку яких за місцем фактичного проживання одержувачів здійснює Акціонерне товариство "Укрпошта".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скрін, відео YouTube пенсіонерка
Скрін, відео YouTube пенсіонерка

Наголошується, що період доставки пенсій "Укрпоштою" продовжено до 28 лютого 2022 року через небезпеку для роботи листонош. Однак, все ж до кінця місяці всі громадяни України отримають пенсійні виплати у повному обсязі.

Нагадаємо, Глава МЗС Дмитро Кулеба закликав усіх розірвати дипломатичні відносини з РФ: "Продемонструйте...". Міністр звернувся до партнерів України і закликав діяти

Раніше Знай писав, тимчасові ліміти знято, а банкомати підкріплюють готівкою: банківська система мобілізувалася на 200%. Обмеження на безготівкові розрахунки відсутні, СЕП працює без перебоїв. Громадяни можуть зняти готівку без жодних лімітів.

Також Знай повідомляв, як поводитися у зоні бойових дій: українцям назвали основні правила. Головне - зберігати спокій та не піддаватися паніці, адже від цього залежить ваша безпека