Російські десантники переодягаються у форму Збройних сил України, щоб здійснювати диверсії і вільно переміщатися по українських дорогах. Свідчення підлої тактики ворога публікують очевидці.

Наприклад, знімок, на якому кілька російських десантників стоять біля цивільного легкового автомобіля і змінюють свою форму на одяг українських військових, опублікували в співтоваристві Perepichka News.

Фотографія була зроблена під Києвом, в Гостомелі - як відомо, з початку вторгнення там йдуть запеклі бої з противником. Мета путінських десантників - захоплення аеродромів для подальшого перекидання військ в Україну.

Скрін: Perepichka News
Скрін: Perepichka News

"Гостомель, двір мого друга, де і я сам буквально недавно був. Російські десантники розпаковують українську форму і переодягаються в неї. Так що, хлопці, чекайте багатьох провокацій і false flag ops", - підписали фото, надіслане читачем пабліку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Perepichka News
Фото: Perepichka News

Нагадаємо, що учасник "Холостячки" Андрій Задворний вступає до лав ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що Віталій Кличко відзвітував про складну ніч Києва. Він повідомив, що зараз у Києві діють, на жаль, диверсійні групи.

Крім того, "Не виходьте, не виїжджайте. Метро не ходить": Віталій Кличко попросив киян залишатися вдома. Віталій Кличко заявив, що київське метро перейшло в режим притулку. Потяги ходити не будуть.